Choď na obsah Choď na menu
 


Gabika

30. 10. 2008
Narodila som sa na deň zaľúbených, na Valentína 1975. ObrázokAsi už toto ma predurčilo k tomu, že som stále zaľúbená :-). 

Najskôr som sa zaľúbila do študenta na Technickej Univerzite vo Zvolene, s ktorým som strávila 11 rokov svojho života, keď sme sa po 9-tich rokoch vzali a po tých 11-tich rozviedli. Zhodou okolností som si nemusela meniť ani svoje meno, Obrázok  pretože som si ho pri svadbe nechala. Toto pekné obdobie som zamenila za ešte krajšie, keď som po veľmi krátkom čase stretla lásku môjho života, Tomáša, do ktorého som zaľúbená už skoro 2,5 roka :-):-)


O svadbe zatiaľ nepremýšľame ale chceli by sme si založiť rodinku, pretože zatiaľ deti nemáme a veľmi po nich túžime. Zatiaľ sa vytešujeme s našim synovcom Martinkom.Obrázok 

Práca vo Wrigley (určite všetci žujete a cmúľate naše žuvačky a cukríky Airwaves, Orbit, Winterfresh, Solano a Hubba Bubba :-)) ma odviala do Trnavy, kde žijem už päť rokov ale korene mám stále v BB a chodím tam veľmi, veľmi často. Práca ma v lete 2008 takmer odviala do Miami ale nedokázala som opustiť rodinu a priateľov a v poslednej chvíli som odmietla. Wrigley pozitívna som už 9 rokov :-)

ObrázokTrnave mi chýba nádherná príroda a kopce..., stále sa považujem za Bystričanku a s Trnavou som sa ani po tých rokoch nezžila a preto stále hovorím „my v Bystrici“ a „Vy v Tranve“ :-)


S Tomášom sme bikeri telom aj dušou a fanúšikmi všetkých možných zimných či letných športov. 


 
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.