Choď na obsah Choď na menu
 


Mishka M.

14. 11. 2008
Mili Beckari,
ako ste uz iste z “dochadzky” na 15. novembraObrázok vycitali, Michaela Mydlova sa, bohuzial, nebude moct tohto uzasneho podujatia zucastnit. Ospravedlnenie aj fotodokumentacia je prilozena :-)
 
Zacnem v skratke tam, kde sme slavnostne a s tolkym nadsenim pred 15. rokmi skoncili, lebo veru podaktorych (cize vacsinu) som nevidela od  skoncenia skoly.
 
Po strednej som dobrovolne a s uspesnym koncom vystudovala pedagogicku v Nitre, ucitelsvo – odbor taliansky jazyk. Musim sa priznat, ze okrem povinnej praxe este na skole, som nakoniec pri uceni vobec nezostala. Cestovanie a tuzba naucit sa dalsi jazyk, ma zaviali najskor do Talianska, kde som si overila, ze po taliansky naozaj viem, a neskor do Anglicka, kde som zistila, ze taliancina mi je tam nanic a pustila som sa do anglictiny popri zamestnani ako au-pair……
Obrázok 
 ….odvtedy uz ale ubehlo celkom dost rokov; a ja som stale v Anglicku. Pracujem pre jednu sukromnu firmu v zdravotnictve (nebojte, nie je zo mna sestricka, zatial sa drzim v administrative) a kazdodenne radosti i starosti zdielam spolu s mojim Ashleym, a ako uz podaktori viete, co je aj hlavny dovod mojej nepritomnosti, okolo 18. decembra ocakavame nas prvy prirastok :-).
 Obrázok
Dufam, ze tato webkronika bude fungovat aj po akcii a ze tam najdem podrobnu dokumentaciu o tom, ako bolo-nebolo Beckarom po 15. rokoch. 
 
Vsetkych vas pozdravujem, prajem dobru zabavu (prosim pite s jedlom, hlavne kronikari, aby ste mali o com pisat, nie ze tam budem nachadzat same prazdne okna).
 
Misa
 
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.